MemoLed® -muistomerkki

Uudet-tuotteet-isokuva

MemoLed® hautakivet ja tuotteet

Hautakivi on yleisnimitys vainajan haudalle hankittavasta hautamuistomerkistä. Pitkään muistomerkin materiaali on ollut kivi. Hautakivi mielletään usein ainoaksi vaihtoehdoksi sen perinteikkyyden ja kestävyyden puolesta.

MemoLed-hautakivi on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja tuo valoa muistoihin

Memorial Oy on kehittänyt vuosien ajan uudenlaista hautakiveä, joka kestäisi sukupolvelta toiselle kuten perinteinen kivi. Teräs kestää vaativat sääolosuhteet ja on materiaalina helposti muokattavissa. Myös hankintakustannukset jäävät merkittävästi huokeammiksi kuin perinteisissä hautakivissä. Hautakiveen laitetaan vainajan nimitiedot sekä syntymä- ja kuolinaika. Muistomerkkiin voidaan lisäksi laittaa erilaisia koristeita esimerkiksi kuvaamaan vainajan elämää tai muita sopivia koristeita.

MemoLed_logo_R_musta

MemoLed®-hautamuistomerkkiä on nyt saatavilla 5 erilaisella maalipinnalla.

MemoLedin valmistusmateriaalin ja edullisen hinnan lisäksi erikoisuutena on ”sisäänrakennettu” led-valaistus. Lämmin valo heijastuu etulevyyn leikatuista vainajan tiedoista ja mahdollisista koristeista kauniisti loistaen. Valon väriin voidaan vaikuttaa etulevyn taakse asennetulla akryylilevyllä, joita on valittavana kaksi eri vaihtoehtoa. Kirkas tai kullankeltainen.

MemoLed®-hautakiveä on helppoa ja edullista muokata myös jälkeenpäin. Esimerkiksi tietojen lisääminen tai koristeiden vaihtaminen etulevyyn on edullista, nopeaa ja se voidaan tehdä vuodenajasta riippumatta. Perinteisiin hautakiviin uusien tietojen kaiverrus voidaan tehdä vain rajattuina aikoina, koska kivi joudutaan useimmiten viemään pois hautausmaalta.

MemoLed®-hautakiven etuosaan leikataan lasertekniikalla vainajan tiedot sekä halutut kuvat ja symbolit. Lisäksi valikoimissamme on erilaisia koristeita ja reliefejä muistomerkin etuosaan tai kanteen kiinnitettäväksi.

MemoLed®-hautakiven hintaan kuuluu pinnan maalaus kestävällä pulverimaalauksella. Värejä on olemassa useita eri vaihtoehtoja. Teräksestä valmistettu muistomerkki on helppo pitää puhtaana, kun se on pinnoitettu asianmukaisesti maalattuna.

MemoLed®-hautamuistomerkin sisälle asennetut led-valot saavat virran akuista. Akkuja ladataan muistomerkin taakse asennettavalla aurinkopaneelilla. Akkujen määrä ja kesto mitoitetaan aina paikkakuntakohtaisesti tilausvaiheessa, kun tehdään muistomerkkisuunnitelma.

Esimerkiksi pohjoisessa Suomessa auringonvaloa on talvikuukausina vähemmän, joten jo muistomerkin suunnitteluvaiheessa otetaan huomioon se, että muistomerkin akkukapasiteetti on riittävä valaistukselle myös pitkän pimeän jakson aikana.

Asiakkaan ei tarvitse itse huolehtia muistomerkin asentamisesta tai kytkennöistä. Kaikki asiat sovitaan aina erikseen tilausvaiheessa ja muistomerkin asentamisesta sovitaan aikataulut asiakkaan kanssa. Asentamisen aikatauluihin vaikuttavat myös seurakuntien määrittelemät ajankohdat, joita noudatamme.

Ota rohkeasti yhteyttä edustajaamme tai suoraan asiakaspalveluumme niin autamme suunnittelemaan hautakiven, joka tuo Valoa muistoihin. Pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä joko sähköpostitse tai puhelimitse, niin suunnitellaan yhdessä sopiva muistomerkki. Voit myös suunnitella hautakiven suunnitteluohjelmalla tästä.

Hyvä tietää » Hinnasto »