Tilausehdot

Memorial Oy myy ja toimittaa MemoLed®-hautamuistomerkkejä koko Suomeen. Ilmoitetut hinnat sisältävät alv. 24 %.

Asiakas saa tilaamastaan tuotteesta aina muistomerkkisuunnitelman kuvan tai piirroksen muodossa. Myyjä Memorial Oy tai sen edustaja vahvistaa tilauksen hyväksymisen Tilaajalle joko sähköpostilla tai puhelimitse.

Myyjä valmistaa hautamuistomerkin, kun Tilaaja on hyväksynyt tilauksen ja maksanut vähintään puolet tilauksen hinnasta. Muistomerkillä ei ole palautusoikeutta sen yksilöllisyyden takia.

Toimitusehdot

Jos muistomerkin toimituksen viivästyksen syynä on ylivoimainen este (force majeure), ostajalla ei ole oikeutta vahingonkorvaukseen tai kaupan purkamiseen.

MemoLed®-hautamuistomerkki kiinnitetään mukana tulevilla kiinnikkeillä pohjakiveen. Pohjakiven tilauksesta asiakas huolehtii itse tai edustajamme kautta. Joillakin seurakunnilla pohjakivi/palkki saattaa kuulua hautapaikan hintaan. Muistomerkki voidaan kiinnittää myös erikseen tilattaessa ruuviperustuksella, jolloin pohjakiveä ei tarvita.

Mikäli tilaukseen sisältyy hautamuistomerkin toimitus ja asennus hautapaikalle, noudatamme asennuksessa seurakunnan määräyksiä asentamisajankohdasta. Muilta osin noudatamme myyjän ja tilaajan välistä sopimusta toimitusajankohdasta, toimituspaikasta ja kuljetustavasta. Toimitusaika sopimuksen mukaan.

Maksuehdot

Tilaaja maksaa muistomerkkisuunnitelman hyväksymisen jälkeen tilauksen hinnan kokonaan tai puolet siitä. Tällöin loppusumma laskutetaan Tilaajalta muistomerkin toimituksen jälkeen. Maksuehto on 7 päivää.

Myyjällä on oikeus periä korkolain mukaan viivästyskorkoa ja kohtuulliset perintäkulut erääntyneestä ja myöhästyneestä suorituksesta.

Muistomerkin omistusoikeus siirtyy Tilaajalle, kunnes koko kauppasumma on maksettu.

Takuuehdot

MemoLed®-hautamuistomerkki on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja se kestää sukupolvelta toiselle tyylikkään näköisenä, kun sitä huolletaan ja puhdistetaan säännöllisesti.

Tuotteessa käytettävät elektroniikkaosat on testattu ääriolosuhteissa useiden vuosien ajan ja todettu toimiviksi komponenteiksi. Mikäli asiakas havaitsee tuotteen toimivuudessa puutteita tai vikoja on myyjän vastuulla hoitaa ne kuntoon takuuehtojen mukaisesti.

Elektroniikkaosien valmistus- ja asennusvirheiden takuu 24 kuukautta. Huom! Takuu ei koske asiakkaan itse tekemiä tai siihen verrattavia asennuksia ja niistä johtuvia mahdollisia vikoja.

Maalatun maalipinnan virheettömyystakuu on 10 vuotta. Maalipinta on kestävä suoja metallipinnalle. Suorassa auringonpaisteessa vuosikymmenien ajan saattaa maalipinnassa ilmentyä haalistumista. Se on normaalia kulumista maalatuille pinnoille.

Myyjän kautta otetun asennuksen takuu on 24 kuukautta ja se koskee myös muistomerkin oikaisua. Oikaisua saatetaan tarvita mikäli maaperä antaa periksi pohjakiven alla. Ruuviperustukselle ei tutkimuksien mukaan tarvita oikaisua, koska routa ei vaikuta siihen. Ole tarvittaessa yhteydessä mikäli epäilet jostain syystä oikaisun tarvetta.

Takuu- tai huoltoasioissa ole yhteydessä edustajaan tai suoraan tuotteen myyjään Memorial Oy:hyn Puh. 010 324 4222

Tuotteen myyjä suosittelee puhdistamaan MemoLed®-hautamuistomerkin pinnan säännöllisesti. Puhdistamiseen soveltuu kostea pyyhe. Aurinkokennon pinnan puhdistamiseen käytetään yleensä kuivaa pyyhettä pölyn poistamiseen. Muistomerkin sisällä on elektroniikkaa valaistusta varten. Tästä syystä muistomerkin kansiosan on oltava aina paikoillaan ja kiinnitettynä asianmukaisilla ruuveilla.