15 Apr 2016 — Vitun huora. Rakastan sua." Kaksi lausetta, jotka Pirita Kurvi kuulee miehensä JP:n suusta päivittäin. Jälkimmäistä mies tarkoittaa ... Blogia kirjoittaa uusio-suurperheen äiti, jonka miehellä on Touretten Syndrooma. 14 Apr 2016 — Katso Perjantai-dokkari - Vitun huora, mä rakastan sua Yle Areenasta. Areena on Suomen suurin netti-tv ja radio. 16 Sept 2018 — "Vitun huora, mä rakastan sua" -blogia kirjoittavat Pirita ja JP nousivat otsikoihin vuonna 2015. Mitä pariskunnalle kuuluu nyt? 26 Jul 2019 — ... useammin "minä rakastan sinua" ja tarkoittaa sitä. <3. Perjantai-dokkari: Vitun huora, mä rakastan sua nyt kokonaan FB:ssä. Toijalassa asuva Pirita Kurvi kuulee miehensä J-P Kurvin suusta päivittäin useita kertoja sekä "vitun huora" että "mä rakastan sua". 3 Aug 2020 — Perjantai-dokkari: Vitun huora, mä rakastan sua. "Vitun huora. Rakastan sua." Kaksi lausetta, jotka Pirita Kurvi kuulee miehensä JP:n suusta ... Minkälaisia terveisiä J-P haluaa lähettää ihmisille, jotka saattavat pitää Touretten syndrooman oireita huvittavina? Vitun huora mä rakastan sua -blogi on ... Perjantai-dokkari: Vitun huora, mä rakastan sua. Seuraava esitys TV Finland ke 5.08.2020 klo 16:40. JP tunnetaan suositun Vitun huora mä rakastan sua -blogin takaa, jota pitää vaimo Pirita Kurvi. Blogin nimi kuvaa juuri Tourettea: JP kiroilee tahattomasti ... 11 Feb 2016 — Vitun huora mä rakastan sua – merkityksetön kiroilu elämän kiusana. Elämä Touretten syndrooman kanssa aiheuttaa ongelmia, muttei estä rakkautta. 11 May 2017 — Vitun huora. Rakastan sua." Kaksi lausetta, jotka Pirita Kurvi kuulee miehensä JP:n suusta päivittäin. Jälkimmäistä mies tarkoittaa ... 12 Feb 2019 — Katso Yle TV1:llä Perjantai-dokkari: Vitun huora, mä rakastan sua 12.02.2019. Kaksi lausetta, jotka Pirita Kurvi kuulee miehensä JP:n suusta ... ...mysteeri? (mitä?) The Pink Album. Pyhimys, Vastis, Aste, vuoroin vierais, jee, Cmon. Mä en vaa pääse sust eroo vaik vittu miten koitan. Monet rakastaa ... 16 Nov 2020 — Ihminen, jolla ei ole rohkeutta rakastaa, eikä kohdata muitakaan tunteita, lieneekö se perimmäinen syy sairastumiseen, vastausta tuskin tähän ... 12 Feb 2016 — Usein sanonkin JP:lle , että kiitos, kun rakastat mua.” Pirita bloggaa perheensä arjesta osoitteessa Vitun huora mä rakastan sua. Hänen ... 5 Aug 2020 — Perjantai-dokkari: Vitun huora, mä rakastan sua. Seuraava esitys TV Finland ke 5.08.2020 klo 16:40. Vitun huora Lyrics: Pyhimysteeri? ... Monet rakastaa sua, mut ne ei nää miten valloitat ... Mä en oo rakastanu koskaan sua vitun huora 11 Feb 2016 — Hän saattaa sanoa vaimolleen: ”Vitun huora, mä rakastan sua”. Videon 940 000 katselukerran raja rikkoutui torstaina kello 14. 1 Mar 2016 — Ainakin blogin nimi Vitun huora mä rakastan sua jää kerrasta mieleen. Tässä talossa näitä sanoja kuullaan päivittäin. 28 Oct 2015 — Vitun huora MÄ RAKASTAN SUA -blogin pitäjä Pirtsu on naimisissa miehen kanssa, jolla on Touretten syndrooma. Blogikirjoituksissa hän avaa ... ... 21:29 304000 Perjantai-dokkari: Katuma 25 ti 21:30 285000 Perjantai-dokkari: Vitun huora, mä rakastan sua ti 21:30 255000 Välikysymys vanhusten hoidosta ... 6 Jul 2016 — Pirita ja JP Kurvi perustivat alkuvuodesta suuren suosion saaneen Vitun huora, mä rakastan sua -Facebook-sivun, jossa kerrotaan Touretten ... Vitun Huora. by Pyhimys. on Pyhimysteeri? The Pink Album (2006). Mä en vaa pääse sust eroo vaik vittu miten koitan. Monet rakastaa sua mut ne ei nää miten ... Mä en vaa pääse sust eroo vaik vittu miten koitan. Monet rakastaa sua mut ne ei nää miten valloitat. Sun täydellisel kuorel mielen nuorel Mä en oo rakastanu koskaan sua vitun huora. Ive never loved you, you fucking whore · Sun puolest vois kuolla puol maailmaa etkä huomais. Video: Perjantai-dokkari: Vitun huora mä rakastan sua 2021, Lokakuu · Vanhojen vaimojen tarina # 1: Varmista, että lapsesi ensimmäinen kiinteä ruoka on vihannes. 6 Sept 2016 — ... kun tiedän tasan yhden ainoan Tourette-blogin: Vitun huora, mä rakastan sua (terveiseni tämän blogin kirjoittajille: TE ROKKAATTE!) ...mysteeri? (mitä?) The Pink Album. Pyhimys, Vastis, Aste, vuoroin vierais, jee, Cmon. Mä en vaa pääse sust eroo vaik vittu miten koitan. Monet rakastaa ... Kun ei ole mitään paikkaa mihin voisi soittaa, että "No se on kuule Vitun huora mä rakastan sua sivusto täällä kun soittelee, terve. Perjantai-dokkari: Vitun huora mä rakastan sua (Joulukuu 2021). · Lääketieteellinen viite · Touretten oireyhtymä · Tic-häiriöt ja nykäykset · Self-Care for Living ... 30 May 2016 — J-P ja hänen vaimonsa Pirita ovat viime syksystä lähtien pitäneet supersuosittua Vitun huora mä rakastan sua -blogia ja -Facebook-sivua. 26 Aug 2016 — Pariskunta pitää supersuosittua Vitun huora mä rakastan sua -blogia ja Facebook-sivua. – Pirita on auttanut minua kasvamaan omien ... 26 Jun 2011 — Sanon suoraan, tässä näin äkkii/ Saatanan huora, pidä ämmä pää kii/ Mä toivon vaan, että ymmärrät/ Etkä olisi aina, ymmällään/ 18 Feb 2016 — Vitun huora mä rakastan sua -blogi on noussut suureen suosioon viime viikkoina sosiaalisessa mediassa. Blogi käsittelee suomalaisen ... "Yks vitun huora sä oot", "tapa ittes", "sairasta paskaa, mee vittu hoitoon" kun olin ... "Mä en tarvitse sua mihinkään, pärjään paljon paremmin yksin.". ... ketä rakastan niin mä en voi luottaa siihen kusipäähän!! se vitun huora oli ... ja tikulla munaan!!! sit sanoo että RAKASTAN SUA OIKEESTI. siis ei vittu ... 25 Mar 2008 — ... pääse sust eroo vaik vittu miten koitan. Monet rakastaa sua mut ne ei nää miten valloitat ... mä en oo rakastanu sua koskaan vitun huora vittu sä tyhmä vitun paska, joka käytät mun nimee! saatanan huora perkele! mä rakastan vedä käteen -tyyppii, senki vitun sika! älä kuuntele tota mun ... Pyhimys feat. Asteriks & Vastis - Vitun huora (feat. Asteriks & Vastis) Mä en vaa pääse sust eroo vaik vittu miten koitan Monet rakastaa sua mut ne ei nää ...